ته‌چین؛

طرز تهیه مرینیت فاهیتا

کد خبر: ۷۵۶۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳ 18 December 2017
تعداد بازدید : 287
کد خبر: ۷۵۶۳۷۹
|
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳ 18 December 2017
|
7618 بازدید

مواد لازم:
آب لیمو شیرازی یک چهارم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
چهار حبه سیر له شده
سس سویا 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل کاین نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
دود مایع نصف قاشق چای خوری

بازدید 7618
خواباندن یا خیساندن مواد غذایی در یک چاشنی، اغلب اسیدی و مایع پیش از پخت است. خواباندن یا همان مرینیت کردن معمولاً برای طعم دادن به غذاها و ترد کردن گوشت استفاده می‌شود. به چاشنی مخلوط مایعی که معمولاً گوشت و ماهی را در آن می‌خوابانند مرینیت (ترچاشنی) گفته می‌شود که در این ویدیو طرز تهیه مرینیت فاهیتا توضیح داده شده است.فاهیتا غذایی مکزیکی و تگزاسی-مکزیکی است که به هر نوع گوشت بریان شده در تورتیلای ذرت یا آرد گفته می شود. مرینیت این دستور آشپزی برای انواع استیک و مرغ قابل استفاده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟