ته چین؛

طرز تهیه استیک ماهی گیدر

کد خبر: ۷۶۰۵۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ 16 July 2019
تعداد بازدید : 5436
کد خبر: ۷۶۰۵۳۳
|
۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ 16 July 2019
|
29502 بازدید

مواد لازم:
دو استیک ماهی گیدر 140 گرمی
یک قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین (اختیاری)
نصف قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری دانه‌های کامل فلفل سیاه

بازدید 29502
ماهی تن زرد باله(گیدر) در جنوب ایران صید می شود، در این ویدیو با طرز تهیه استیک خوشمزهای از این ماهی تون را آموزش می‌دهیم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟