ته چین؛

طرز تهیه استیک ماهی گیدر

کد خبر: ۷۶۰۵۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ 16 July 2019
تعداد بازدید : 5439
کد خبر: ۷۶۰۵۳۳
|
۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ 16 July 2019
|
29573 بازدید

مواد لازم:
دو استیک ماهی گیدر 140 گرمی
یک قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین (اختیاری)
نصف قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری دانه‌های کامل فلفل سیاه

بازدید 29573
ماهی تن زرد باله(گیدر) در جنوب ایران صید می شود، در این ویدیو با طرز تهیه استیک خوشمزهای از این ماهی تون را آموزش می‌دهیم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟