ته چین؛

دستور پخت استیک ماهی تن طعم دار شده

کد خبر: ۷۶۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴ 18 January 2018
تعداد بازدید : 2774
کد خبر: ۷۶۵۵۶۷
|
۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴ 18 January 2018
|
21235 بازدید


مواد لازم:
دو عدد استیک ماهی تن 225 گرمی
دو قاشق غذاخوری پودر پیاز
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
روغن زیتون به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری پاپریکا
یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خشک خورد شده

بازدید 21235
ماهی تن منبع غنی پروتیین و اومگا 3 میباشد و مصرف استیک یا فیله آن بجای نوع کنسروی آن انتخابی بهتر است. در این ویدیو دستور پخت استیک طعم دار شده آن را می‌بینیم.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟