ته چین؛

طرز تهیه استیک ماهی تن با سالسا انگور

کد خبر: ۷۶۵۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸ 18 January 2018
تعداد بازدید : 121
کد خبر: ۷۶۵۶۴۲
|
۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸ 18 January 2018
|
6870 بازدید
مواد لازم
دو پیمانه انگور قرمز نصف شده و بدون دانه
یک سوم پیمانه کبر
یک موسیر دانمارکی ریز خورد شده
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خورد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
چهار عدد استیک ماهی تن 225 گرمی
یک چهارم پیمانه آب لیموی
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
بازدید 6870
در این ویدیوی کوتاه با طرز تهیه استیک ماهی تن همراه با سسی از انگور، جعفری، کپر و فلفل آشنا شوید که به سرعت به سادگی آماده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟