ته چین؛

طرز تهیه ناگت مرغ با استایل ایرانی

کد خبر: ۷۶۸۸۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴ 29 January 2018
تعداد بازدید : 5726
کد خبر: ۷۶۸۸۵۳
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴ 29 January 2018
|
17991 بازدید
بازدید 17991
ناگت مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌اش معمولاً سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری یا خمیرابه می‌غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده یا تنوری می‌کنند. ناگت مرغ در دهه 1950 توسط رابرت سی. بیکر، یک دانشمند غذا و استاد دانشگاه کرنل، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. طرز تهیه ناگت مرغ به شیوه مرسوم در رستوران‌های ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟