ته چین؛

طرز تهیه چنجه زعفرانی

کد خبر: ۷۶۸۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱ 28 January 2018
تعداد بازدید : 2433
کد خبر: ۷۶۸۹۵۱
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱ 28 January 2018
|
10981 بازدید
بازدید 10981
چنجه یکی از غذاهای گوشتی بسیار محبوب است که به شکل سنتی با گوشت بره تهیه می‌شود اما اکنون با گوشت گوسفند و گوساله نیز چنجه تهیه می‌شود. طرز تهیه چنجه زعفرانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری