ته چین؛

دستور پخت کدو گردویی تنوری

کد خبر: ۷۷۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸ 07 February 2018
تعداد بازدید : 2269
کد خبر: ۷۷۲۱۱۴
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸ 07 February 2018
|
23950 بازدید

مواد لازم
یک عدد کدو گردویی
روغن زیتون یا کره
نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

بازدید 23950
بسیاری از ایرانی ها کدو تنبل و کدو گردویی را به صورت آب پز مصرف می‌کنند، اما امروز در این ویدیو روشی ساده و جدید را برای پختن کدو گردویی می‌بینید که می‌توانید کدوی بسیار خوش طعمی را درست کنید.
اشتراک گذاری