ته چین؛

دستور پخت ماکارونی میگو

کد خبر: ۷۷۳۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰ 10 February 2018
تعداد بازدید : 211
کد خبر: ۷۷۳۰۲۱
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۰ 10 February 2018
|
4672 بازدید
بازدید 4672
ماکارونی یکی از خوراکی‌های ایتالیایی است که در سراسر جهان طرفدار دارد. تقریباً به همه نوع ماکارونی در ایران ماکارونی گفته می‌شود اما در فرهنگ غذایی مرسوم دنیا، معمولاً اسپاگتی به نوعی رشته‌ای گفته می‌شود و به نوع شکلی و غیررشته‌ای، ماکارونی گفته می‌شود. قبلاً طرز تهیه ماکارونی ساده را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه ماکارونی میگو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری