ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ موزارلا و سس مارینارا

کد خبر: ۷۷۳۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹ 12 February 2018
تعداد بازدید : 116
کد خبر: ۷۷۳۱۴۶
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹ 12 February 2018
|
4540 بازدید
مواد لازم
دو عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
نان ساندویچ سفید به مقدار لازم
سس مارینارای آماده به مقدار لازم
پنیر موزارلای تازه روی هر ساندویچ یک لایه ضخیم
آرد به میزان لازم
روغن زیتون و کره به نسبت برابر
بازدید 4540
ساندویچ ماتسرلا و سس گوجه فرنگی یک ساندویچ بسیار سریع و با حداقل مواد ممکن برای میان وعده های شماست. طرز تهیه این ساندویچ را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری