ته چین؛

دستور پخت چلو ماهیچه

کد خبر: ۷۷۳۸۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰ 13 February 2018
تعداد بازدید : 5957
کد خبر: ۷۷۳۸۹۱
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰ 13 February 2018
|
20217 بازدید
|
۱
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بازدید 20217
۱
چلوماهیچه یکی از غذاهای محبوب است که می‌تواند با توجه به کیفیت ماهیچه خوشمزه تر باشد و یا کیفیت کمتری داشته باشد. اکنون وقت آن رسیده تا دستور پخت چلو ماهیچه، روش تشخیص ماهیچه بهتر و جزئیات تهیه این غذا را با کیفیت ویژه با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
کتاب هم دارین