ته چین

دستور پخت دلمه سیرابی

کد خبر: ۷۷۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ 15 February 2018
تعداد بازدید : 686
کد خبر: ۷۷۴۵۰۰
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ 15 February 2018
|
6945 بازدید
بازدید 6945
دلمه سیرابی یا بقچه سیرابی یک غذای بسیار خوشمزه است که در نقاط مختلف ایران به شیوه های مختلف تهیه می‌شود. مرسوم ترین دستور پخت دلمه سیرابی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟