ته چین؛

طرز تهیه سالاد الیویه

کد خبر: ۷۷۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵ 18 February 2018
تعداد بازدید : 981
کد خبر: ۷۷۵۲۹۳
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵ 18 February 2018
|
7488 بازدید
بازدید 7488
سالاد «الیویه یا الیویه / салат Оливье / Salade Olivier» سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در سده نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی‌تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به‌تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌هاست که به‌عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود. طرز تهیه این غذا را به شیوه مرسوم در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟