ته چین؛

طرز تهیه لقمه کباب

کد خبر: ۷۷۷۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 26 February 2018
تعداد بازدید : 1453
کد خبر: ۷۷۷۸۰۳
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 26 February 2018
|
9631 بازدید
بازدید 9631
لقمه کباب یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که به صورت لقمه و معمولاً میان نان لواش پیچیده شده و سرو می‌شود. در ایران شماری از رستوران‌ها به واسطه پخت تخصصی این غذا نه چندان پیچیده مشهور و پرمشتری هستند. اکنون وقت آن رسیده تا طرز تهیه لقمه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید.
اشتراک گذاری