ته چین؛

طرز تهیه الیویه شیرازی و سس مخصوص

کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
تعداد بازدید : 3552
کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
|
8096 بازدید
بازدید 8096
دو پیازه شیرازی یا الیویه شیرازی یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. طرز تهیه این غذا را به همراه سس مخصوص با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟