ته چین؛

طرز تهیه الیویه شیرازی و سس مخصوص

کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
تعداد بازدید : 3552
کد خبر: ۷۹۰۷۰۰
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱ 16 April 2018
|
8141 بازدید
بازدید 8141
دو پیازه شیرازی یا الیویه شیرازی یک غذای بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. طرز تهیه این غذا را به همراه سس مخصوص با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟