ته ‌چین؛

طرز تهیه پای کیش اسفناجی سبک و نرم

کد خبر: ۷۹۲۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷ 22 April 2018
تعداد بازدید : 805
کد خبر: ۷۹۲۱۵۱
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷ 22 April 2018
|
6893 بازدید
بازدید 6893
پای کیش نوعی غذای فرانسوی خوشمزه می‌باشد که با پنیر، سبزیجات، گوشت و یا تخم مرغ درست می‌شود و می توان آن را بصورت سرد یا گرم سرو کرد. این کیک فرانسوی با توجه به مواد اولیه درون آن می‌تواند هم ترش و یا شیرین باشد. امروز با طرز تهیه پای کیش اسفناج آشنا می‌شویم که علاوه بر مغذی بودن بسیار سبک است و می‌توان از آن به عنوان یک شام سبک استفاده کرد. طرز تهیه این پای را در تابناک ویدیو بینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟