ته چین؛

طرز تهیه پیش غذای کاپرزه

کد خبر: ۸۰۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ 19 May 2018
تعداد بازدید : 651
کد خبر: ۸۰۰۵۶۱
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ 19 May 2018
|
9990 بازدید

مواد لازم:
بیست عدد گوجه گیلاسی
دویست و هشتاد گرم پنیر موتزارلا
دو قاشق غذاخوري روغن زيتون فرابکر
دو قاشق غذاخوري ریحان
نمک و فلفل به دلخواه

 

بازدید 9990
در این دستور روشی خاص برای تهیه سالاد کاپرزه که از پنیر موتزارلا، گوجه فرنگی و ریحان درست شده است آموزش داده می‌شود. پیش غذایی ایتالیایی که بسیار مقوی و خوشمزه است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟