ته چین؛

طرز تهیه ناچوی مکزیکی با سیب زمینی

کد خبر: ۸۰۲۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳ 24 May 2018
تعداد بازدید : 2563
کد خبر: ۸۰۲۱۸۶
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳ 24 May 2018
|
17388 بازدید

مواد لازم:
دو عدد سیب زمینی بزرگ
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نمک و فلفل به دلخواه
250 گرم گوشت چرخ کرده
چهارصد گرم لوبیای سیاه
دو قاشق غذاخوری ادویه تاکو
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
صد گرم پنیر چدار
یک چهارم پیمانه کاهو
یک عدد گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه گوآکوموله
یک چهارم پیمانه خامه ترش

بازدید 17388
در این دستور غذا ناچوی مکزیکی که همراه چیپس تورتیلا و به عنوان تنقلات مصرف می‌شد را با جایگزین کردن سیب زمینی به جای چیپس تبدیل به غذایی مخصوص شام شده است. ناچو که سسی پنیری است بخاطر تندی که با اضافه کردن فلفل به آن اسنکی مکزیکی شناخته شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟