ته چین؛

طرز تهیه بان می پیچیده شده در کاهو

کد خبر: ۸۰۴۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶ 02 June 2018
تعداد بازدید : 306
کد خبر: ۸۰۴۷۴۲
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶ 02 June 2018
|
4057 بازدید

 

مواد لازم:
سیصد گرم میگو
آب لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک کاسه آب یخ
یک عدد سیب
یک عدد فلفل هالوپینو
یک عدد هویج
یک عدد خیار
یک عدد پیازچه
چهار عدد برگ کاهو
چهار عدد برگ گشنیز

بازدید 4057
بان می واژه‌ای ویتنامی برای نان و هر چیزی که غذا دورش پیچیده می‌شود، است. در این دستور غذا طرز تهیه میگو آب پز شده را همراه با سبزیجات دیگر پیچیده شده در کاهو را می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟