ته چین؛

طرز تهیه بوقلمون، اردک و مرغ شکم پر

کد خبر: ۸۰۵۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ 03 June 2018
تعداد بازدید : 2498
کد خبر: ۸۰۵۰۸۴
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ 03 June 2018
|
12745 بازدید

مواد لازم:
یک بوقلمون درسته 15 کیلویی
یک مرغ کامل یک و نیم کیلویی
یک اردک کامل 3.5 کیلویی یا سینه اردک
مواد برای پر کردن داخل گوشت‌ها شامل سیر، هویج، پیاز، فلفل، رزماری، برگ بو، آرد سوخاری و نمک

 

بازدید 12745
در این دستور پخت تکه‌ای سینه اردک و مرغی که استخوان‌هایش گرفته شده‌اند داخل بوقلمون بزرگی که آن نیز استخوان‌هایش جدا می‌شود قرار می‌گیرند تا بوقلمون-اردک-مرغ شکم پر غذایی مخصوص مهمانی‌ها تهیه شود. این غذای آمریکایی مخصوص مهمانیهای بزرگ طبخ می‌شود. دستور غذای آن را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟