ته چین؛

طرز تهیه بوریتو با لوبیا

کد خبر: ۸۰۷۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲ 11 June 2018
تعداد بازدید : 1539
کد خبر: ۸۰۷۳۱۱
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲ 11 June 2018
|
12029 بازدید

مواد لازم:
یک و نیم پیمانه لوبیای پخته و له شده
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
یک تورتیلای 18 سانتی
یک عدد کاهوی سبز
یک عدد گوجه فرنگی
یک عدد پیاز
زیتون سیاه به مقدار دلخواه
فلفل هالوپینو به مقدار دلخواه
سس سالسا به مقدار دلخواه
خامه ترش به مقدار دلخواه
پنیر چدار به مقدار دلخواه

بازدید 12029
بوریتو غذایی مکزیکی است که از پر کردن نان تورتیلا با مواد مختلف تهیه می‌شود. در این دستور ترکیب غذایی داخل تورتیا با لوبیا است. که غذایی مناسب گیاهخواران را فراهم می آورد.
اشتراک گذاری