ته چین؛

طرز تهیه مرنگ شکلاتی به شکل گل رز

کد خبر: ۸۱۵۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵ 11 July 2018
تعداد بازدید : 2252
کد خبر: ۸۱۵۲۸۷
|
۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵ 11 July 2018
|
11023 بازدید

مواد لازم:
دو سفيده تخم مرغ، 70گرم
مقداری نمک
نصف پيمانه معادل 100 گرم شکر
وانیل نصف قاشق چایخوری معادل 3 گرم
رنگ خوراکی قرمز
شکلات تلخ 120 گرم

بازدید 11023
مرنگ دسری فرانسوی است که از ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر درست می شود. مرنگ هم برای تزئین شیرینی به شکل خامه و هم به عنوان شیرینی جدا سرو می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟