ته چین؛

طرز تهیه کاپ کیک کراسان توت فرنگی و خامه

کد خبر: ۸۱۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۴ 19 July 2018
تعداد بازدید : 157
کد خبر: ۸۱۷۴۱۵
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۴ 19 July 2018
|
3775 بازدید

مواد لازم:
۶ کراسان بیات بریده شده به مکعبهای کوچک
یک پیمانه توت فرنگی تازه
نصف یک بسته 220 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده
یک سوم پیمانه شکر سفید
یک چهارم پیمانه شیر
یک تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق چایخوری شکر قنادی

بازدید 3775
در این دستور از باقیمانده کراسان به جای آرد برای تهیه کاپ کیک استفاده می شود. این کاپ کیک نرم‌تر از کاپ کیک معمولی بوده و خامه و توت فرنگی مواد داخلی آن را تشکیل می دهند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟