مواد لازم:
۶ کراسان بیات بریده شده به مکعبهای کوچک
یک پیمانه توت فرنگی تازه
نصف یک بسته 220 گرم پنیر خامهای نرم شده
یک سوم پیمانه شکر سفید
یک چهارم پیمانه شیر
یک تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق چایخوری شکر قنادی
در این دستور از باقیمانده کراسان به جای آرد برای تهیه کاپ کیک استفاده می شود. این کاپ کیک نرمتر از کاپ کیک معمولی بوده و خامه و توت فرنگی مواد داخلی آن را تشکیل می دهند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.