مواد لازم: نصف پیمانه برنج دم بلند یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک پیمانه آب یک چهارم پیمانه شکر سفید یک و یک سوم پیمانه شیر یک هشتم قاشق چایخوری دارچین نصف قاشق چایخوری وانیل یک زرده تخم مرغ بزرگ یک قاشق غذاخوری کره سرد دو قاشق غذاخوری گیلاس خشک شده
بازدید 8616
در این دستور غذا طرز تهیه شیر برنج که به نام پودینگ برنج شناخته میشود آموزش داده میشود. تفاوت پودینگ برنج با شیر برنج در اضافه کردن میوههای خشک مانند کشمش و گیلاس و طعم دهندههایی مانند دارچین است.