ته چین؛

دستور پخت شیر برنج کلاسیک

کد خبر: ۸۱۸۴۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 21 July 2018
تعداد بازدید : 1169
کد خبر: ۸۱۸۴۱۲
|
۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 21 July 2018
|
8616 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه برنج دم بلند
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه آب
یک چهارم پیمانه شکر سفید
یک و یک سوم پیمانه شیر
یک هشتم قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک زرده تخم مرغ بزرگ
یک قاشق غذاخوری کره سرد
دو قاشق غذاخوری گیلاس خشک شده

بازدید 8616
در این دستور غذا طرز تهیه شیر برنج که به نام پودینگ برنج شناخته می‌شود آموزش داده می‌شود. تفاوت پودینگ برنج با شیر برنج در اضافه کردن میوه‌های خشک مانند کشمش و گیلاس و طعم دهنده‌هایی مانند دارچین است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟