مواد لازم:
برنج پخته 170 گرم
ماهی پخته شده 170 گرم
یک قاشق چایخوری فلفل کاین
یک تا دو قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخم مرغ
خامه 150 میلی لیتر
در یک سری ویدیو میخواهیم مدل سنتی و قدیمی آشپزی که به دوران عصر ویکتوریا بر میگردد را نشان دهیم. از نحوه پختن تا استفاده از لوازم و مواد که در دستور غذاهای آنها بکار میرود. در این ویدیو دستور پخت کجری را فرامیگیرید که صبحانهای هندی است که دستور پخت آن به انگلستان منتقل شده و در طول زمان تغییر پیدا کرده است. کجری نوعی صبحانه از ترکیب برنج با ماهی و تخم مرغ و خامه است.