مواد لازم:
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز
یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری فلفل کاین
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی
یک چهارم قاشق چایخوری هسته های فلفل قرمز
و یک چهارم قاشق چایخوری آویشن تازه
یک چهارم پیمانه آرد ذرت
یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شیر
یک تخم مرغ
نیم کیلو میگو
کجون به روش پخت فرانسوی های رانده شده از کانادا که به آمریکا رفتند میگفتند. در این روش پخت از سبزیجات معطر و انواع فلفل تند استفاده میشده است. امروزه به مخلوطی از ادویه های تند و معطر که به غذا میزنند گویند. از طعم کجون برای غذاهای دریایی و گوشتی مختلف استفاده میشود. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.