مواد لازم:
یک و نصفی پیمانه پیاز
چهار قاشق غذاخوری گشنیز تازه
یک قاشق غذاخوری سیر
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه
یک قاشق غذاخوری آب یک لیمو تازه
سه قاشق چایخوری نمک
هشت عدد سینه مرغ
نصف پیمانه روغن
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
یک قاشق چایخوری زردچوبه اسیاب شده
یک قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
یک قاشق چایخوری فلفل کاین
یک قاشق غذاخوری آب
یک کنسرو 400 گرمی گوجه له شده
یک پیمانه ماست
نصف پیمانه آب
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
آب یک لیموی تازه
کاری مرغ یکی از محبوب ترین غذاها در هند و دنیا است. همانطور که از نام آن بر میآید ادویه اصلی این غذا کاری است. کاری ادویه سودمند برای سلامتی انسان است و دلیل آن هم وجود زردچوبه در این ادویه میباشد. اگر شما میخواهید طعم واقی غذای هندی را بچشید میتوانید از ادویه کاری هندی که تندتر است استفاده کنید. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.