مواد لازم:
یک بسته پنیر چدار 115 گرم
یک بسته پنیر خامه ای 115 گرم
چهار عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
سه قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک و نصفی قاشق چایخوری سیر خرد شده
نصف پیمانه شیر
سه پیمانه خورده نان ایتالیایی طعمدار شده
یک چهارم پیمانه پنیر رومانو رنده شده
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری ترکیب پودر سیر و نمک
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
گوشت پر شده یا کوردون بلو غذایی سوییسی و فرانسوی است که در آن گوشت که میتواند راسته گوساله یا مرغ باشد با تکه ای از پنیر دلخواه پر میشود و سپس سرخ شود. کوردون بلو در فرانسوی به معنی روبان آبی است که در زمان هنری سوم به بالاترین شوالیه ها داده میشد. از این روبان بعدها به بهترین آشپزها که بهترین غذاها را سرو میکردند نیز داده میشد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.