مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

دستور پخت سینه مرغ پرشده

کد خبر: ۸۳۹۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹ 02 October 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 857
کد خبر: ۸۳۹۱۲۹
|
۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹ 02 October 2018
|
7269 بازدید

مواد لازم:
یک بسته پنیر چدار 115 گرم
یک بسته پنیر خامه ای 115 گرم
چهار عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
سه قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک و نصفی قاشق چای‌خوری سیر خرد شده
نصف پیمانه شیر
سه پیمانه خورده نان ایتالیایی طعمدار شده
یک چهارم پیمانه پنیر رومانو رنده شده
نصف قاشق چای‌خوری پاپریکا
نصف قاشق چای‌خوری ترکیب پودر سیر و نمک
نصف قاشق چای‌خوری پاپریکا

بازدید 7269
گوشت پر شده یا کوردون بلو غذایی سوییسی و فرانسوی است که در آن گوشت که می‌تواند راسته گوساله یا مرغ باشد با تکه ای از پنیر دلخواه پر می‌شود و سپس سرخ شود. کوردون بلو در فرانسوی به معنی روبان آبی است که در زمان هنری سوم به بالاترین شوالیه ها داده می‌شد. از این روبان بعدها به بهترین آشپزها که بهترین غذاها را سرو می‌کردند نیز داده می‌شد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.