ته‌چین؛

طرز تهیه سس کبابی چیمیچوری آرژانتینی

کد خبر: ۸۵۵۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴ 29 November 2018
تعداد بازدید : 914
کد خبر: ۸۵۵۳۰۵
|
۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴ 29 November 2018
|
10639 بازدید
بازدید 10639
چیمیچوری یک نوع سس طعم دار کننده کبابی است که معمولا پس از کباب شدن گوشت گاو، بره یا مرغ بر روی آن ریخته می‌شود تا طعم بهتر و لذیذتری به آن ببخشد و پیشینه آن به کشورهای آرژانتین و اوروگوئه باز می‌گردد. در این ویدیو طرز تهیه این سس را فرا بگیرید. مواد لازم: بک سوم پیمانه موسیر یک قاشق چای‌خوری سیر یک سوم پیمانه جعفری خرد شده یک قاشق چای‌خوری ریحان یک قاشق چای‌خوری آویشن یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی (مرزنگوش) (نصف پیمانه) روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری) آب لیمو نمک و فلفل
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟