چیمیچوری یک نوع سس طعم دار کننده کبابی است که معمولا پس از کباب شدن گوشت گاو، بره یا مرغ بر روی آن ریخته میشود تا طعم بهتر و لذیذتری به آن ببخشد و پیشینه آن به کشورهای آرژانتین و اوروگوئه باز میگردد. در این ویدیو طرز تهیه این سس را فرا بگیرید.
مواد لازم:
بک سوم پیمانه موسیر
یک قاشق چایخوری سیر
یک سوم پیمانه جعفری خرد شده
یک قاشق چایخوری ریحان
یک قاشق چایخوری آویشن
یک قاشق چایخوری پونه کوهی (مرزنگوش)
(نصف پیمانه) روغن زیتون
(دو قاشق غذاخوری) آب لیمو
نمک و فلفل