ته چین؛

روش قصابی کامل ماهی تن

کد خبر: ۸۵۷۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰ 06 December 2018
تعداد بازدید : 11185
کد خبر: ۸۵۷۴۲۴
|
۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰ 06 December 2018
|
25852 بازدید
بازدید 25852
ماهی تن یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین انواع ماهی هاست. گوشت این ماهی طعم لذیذ و بی‌نطیری دارد و در تهیه انواع کنسرو و بسیاری از غذاهای ژاپنی و آسیایی من جمله سوشی به کار می‌رود. در این ویدیو نحوه قصابی کامل ماهی تن به تمام تکه‌هایی که شما معمولا در رستوران های ژاپنی یا ماهی فروشی‌ها مشاهده می‌کنید ، با توضیحات جامع ، دقیق و کامل به تصویر کشیده شده است.
اشتراک گذاری