ته چین؛

طرز تهیه اردک بریان شده با کدو حلوایی

کد خبر: ۸۶۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 22 December 2018
تعداد بازدید : 327
کد خبر: ۸۶۱۹۴۹
|
۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 22 December 2018
|
5344 بازدید

مواد لازم:
یک عدد اردک کامل 2 کیلویی
یک دسته نعنا تازه
نمک دریایی به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
برای کدو حلوایی بریان شده:
یک کدو حلوایی به اندازه دلخواه
یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز
1 یا 2 عدد فلفل چیلی ریز ریز شده
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
مقداری روغن زیتون
برای سس:
پوست و آب یک تا دو عدد لیمو ترش
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
یک عدد فلفل چیلی خشک شده و خرد شده
یک حبه سیر
5 عدد پیازچه
یک دسته گشنیز تازه

بازدید 5344
گوشت اردک،‌ گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی استت. کدوحلوایی منبع فوق‌العاده‌ بتاکاروتن است که برای سلامت چشم‌ها و پروستات مفید است. ترکیب گوشت اردک و کدوحلوایی در یک غذا علاوه بر طعمی بی‌نظیر، غذایی به شدت سالم و مقوی را به وجود می‌آورد. در این ویدیو دستور پخت این غذا را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟