ته چین؛

روش پوست کندن گوجه فرنگی

کد خبر: ۸۶۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 26 December 2018
تعداد بازدید : 1889
کد خبر: ۸۶۳۴۰۴
|
۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 26 December 2018
|
7508 بازدید
بازدید 7508
بسیاری از دستورپخت‌های آشپزی نیازمند پوست کندن گوجه فرنگی هستند. به علاوه هضم پوست گوجه در معده برای برخی دشوار است و پروسه گوارش آن زمان زیادی به طول می‌انجامد. بنابراین بهتر است تا پوست گوجه قبل از خوردن گرفته شود. ولی به دلیل نازکی آن، این کار کمی سخت و زمان بر است. در این ویدیو روشی کاربردی سریع و بسیار آسان را برای پوست کندن گوجه فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری