ته چین؛

طرز تهیه بیسکاتی ساده

کد خبر: ۸۶۳۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ 27 December 2018
تعداد بازدید : 2485
کد خبر: ۸۶۳۶۳۴
|
۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ 27 December 2018
|
10265 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه روغن گیاهی
یک پیمانه شکر
سه و یک چهارم پیمانه آرد
سه عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری انیس(بادیان رومی) یا وانیل

 

بازدید 10265
بیسکاتی نوعی بیسکوییت ایتالیایی معروف است که مهد آن شهر پراتو ایتالیاست. این بیسکوییت خوش‌طعم دوبار پخته می‌شود و به همین دلیل نیز تردی دلنشینی دارد. همین تردی باعث می‌شود تا برای فرو بردن در سس‌ها یا نوشیدنی‌ها ایده آل باشد. طرز تهیه این بیسکوییت را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری