ته‌چین؛

طرز تهیه مرغ کوچک بریان شده

کد خبر: ۸۶۴۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۶ 31 December 2018
تعداد بازدید : 1313
کد خبر: ۸۶۴۹۴۵
|
۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۶ 31 December 2018
|
8664 بازدید

مواد لازم :
حدود680 گرم مرغ کامل کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
برای ترکیب کره:
یک حبه سیر
مقداری مناسبی نمک و فلفل
یک قاشق چای‌خوری آویشن و رزماری
دو قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه آب مرغ

بازدید 8664
مرغ کوچک احتمالا یکی از چشمگیرترین و بی‌نظیرترین انواع مرغ بریان است که می‌توان درست کرد. این غذا برای سرو در مهمانی‌های خانوادگی نیز گزینه‌ای مناسب است و جلوه آن همه را مجذوب خواهد کرد. با پخت این غذا می‌توان هنر آشپزی خود را به رخ کشید. جدا از جذابیت‌های ظاهری این غذا نسبت به سایر بریانی‌ها طعم بهتری نیز دارد زیرا با فرو کردن سینه مرغ در شکافی ایجاد شده در ران مرغ درست می‌شود و آب‌دارتر و چرب‌تر بودن ران به طعم سینه مرغ نیز می‌افزاید. در این ویدیو دستور پخت این غذا خوش‌طعم را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟