ته چین؛

طرز تهیه ژله پاندانوس

کد خبر: ۸۶۹۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰ 16 January 2019
تعداد بازدید : 908
کد خبر: ۸۶۹۹۳۴
|
۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰ 16 January 2019
|
5820 بازدید

مواد لازم:
100 میلی‌لیتر آب پاندانوس
2 پیمانه آب
5 تا 7 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق چای‌خوری پودر آگار-آگار
100 میلی¬لیتر شیر نارگیل
کمی نمک دریایی

 

بازدید 5820
ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منجمد می‌شود. پاندانوس آماریلیفولیوس گیاهی است از سردهٔ کادی‌ها. پاندانوس آماریلیفولیوس به طور گسترده‌ای به عنوان یک طعم دهنده در پخت‌وپز در جنوب شرقی آسیا استفاده می‌شود. این ژله طعمی خاص و استثایی دارد و سالم نیز هست. طرز تهیه این ژله را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری