ته چین؛

طرز تهیه سوفله شکلاتی

کد خبر: ۸۷۱۰۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱ 20 January 2019
تعداد بازدید : 2593
کد خبر: ۸۷۱۰۵۶
|
۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱ 20 January 2019
|
7061 بازدید

مواد لازم:
کره برای چرب کردن قالب پخت
350 میلی‌لیتر شیر
2قاشق غذاخوری یا 20گرم نشاسته ذرت
300 گرم شکلات تلخ (70 درصد به بالا)
2 زرده تخممرغ
3 سفیده تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری شکر قنادی

 

بازدید 7061
سوفله نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است. سوفله با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و برای پخت در فر درست می‌شود. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می‌شود.محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم بازمی‌گردد. در این ویدیو طرز تهیه این دسر خوش طعم شکلاتی را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری