پارافه نوعی دسر سرد است. پارافه تلفظ انگلیسی این واژه فرانسوی است. پغفه در اصل یک واژه فرانسوی به معنی «عالی و بی نقص» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسر سرد اطلاق شد. این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیره شکر ساخته شده و در آمریکا از لایههایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیلها، ماست، شربت، میوه تازه و ... تشکیل شده است. با این حال پارافهای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست. طرز تهیه یک پارافه سبک، نرم،خوشمزه و عالی را در این ویدیو فرا میگیرید.
مواد لازم:
یک عدد کیک هویج از قبل پخته شده
یک پیمانه پنیر خامهای
یک پیمانه شکر
کمی نمک
پوست رنده شده دو پرتغال
دو قاشق غذاخوری مربا زردآلو