نان خمیر ترش نانی است تولید شده به وسیله تخمیر طولانی مدت خمیر با استفاده از لاکتوباسیلوس و مخمرهایی که به طور طبیعی رخ میدهند. این نان در مقایسه با نانهای درست شده با استفاده از مخمرهای کشت داده شده، معمولاً طعم ترش ملایمی دارد که ناشی از اسید لاکتیک تولید شده توسط لاکتوباسیلوس است. پروسه تولید این نان نیز بسیار طولانی است اما طعم بینظیری که دارد ارزش همه زحمتها و مدت زمانی که برای آن انتظار میکشید، دارد. در این ویدیو طرز تهیه این نان را خواهید آموخت.
مواد لازم:
برای استارتر:
70 گرم آرد(نصف آرد نان،نصف آرد گندم)
70 گرم آرد
* پروسه تولید استارتر حدود یک هفته زمان میبرد. شما در هر روز به 70 گرم آرد و 70 گرم آب نیاز دارید.
برای پخت نان:
100 گرم از استارتر
250 گرم آب سرد تازه
8 گرم نمک بدون ید
394 گرم آرد نان