ته چین؛

دستور پخت خورش گوشت گاوی

کد خبر: ۸۷۳۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۰ 30 January 2019
تعداد بازدید : 2617
کد خبر: ۸۷۳۹۹۱
|
۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۰ 30 January 2019
|
18073 بازدید

مواد لازم:
دو یا چند قاشق غذاخوری روغن گیاهی
450 گرم گوشت گاو
نمک و فلفل به میزان لازم
یک عدد پیاز کوچک
سه حبه خرد شده سیر
2 قاشق غذاخوری آرد
یک عدد هویج بزرگ خرد شده
یک عدد فلفل دلمه سبز
دو ساقه خرد شده کرفس
نصف پیمانه نخود فرنگی
یک عدد سیب زمینی خرد شده بزرگ
سپس یک قوطی 790 گرمی کوجه تکه‌تکه خرد شده
یک پیمانه عصاره گوشت یا سبزیجات
چند برگ بو
یک قاشق چای‌خوری آویشن
و در آخر یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر یا سس سویا

 

بازدید 18073
خورش گوشت گاوی یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین خورش‌هاست. درست کردن این ‌غذا بسیار ساده است و طعم فوق‌لعاده خوشمزه‌ای نیز دارد. گوشت خواص بسیاری دارد مخصوصا اگر همراه با سبزیجات باشد. این غذا با انواع مختلفی از سبزیجات و مواد سالم درست شده است. بنابراین در عین سادگی و طعم خوبش، بسیار سالم و مغذی نیز هست. دستور پخت این غذا را در این ویدیو یاد خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟