مواد لازم:
220 تا 340 گرم بخش دم ماهی سالمون با پوست
یک چهارم پیمانه نمک
یک چهارم پیمانه شکر
فلفل کاین یا فلفل سیاه به میزان لازم
مقدار کافی چغندر یا شوید تازه برای پوشاندن ماهی
گراولاکس خوراکی اسکاندیناویایی است. در این غذا به ماهی آزاد نمک و شکر و فلفل و شوید زده سپس در آنها میخوابانند و آن را همراه خردل و شوید سرو میکنند. اما در این ویدیو طرز خشک کردن ماهی سالمون را با چغندر فرا خواهید گرفت که روش جدیدی است که فوقالعاده ماهی را زیباتر میسازد. این کار به سادگی در خانه قابل انجام است و فقط نیاز به صبر دارد زیرا این فرایند چند روزی به طول میانجامد. طرز انجام این کار را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.