مواد لازم:
پوره هویج:
4 عدد هویج
ویفر هویج:
دویست و پنجاه گرم پوره هویج
صد گرم ایزومالت(جایگزین شکر)
پنچاه گرم آب
شصت گرم سفیده تخممرغ
ژل لیمو
اسنج هویج:
بیست گرم آرد
سیصد گرم پوره هویج
یک عدد تخممرغ
صد و شصت گرم سفیده تخممرغ
موس شکلات:
صد و هفتاد گرم شکلات تلخ
هفت سفیده تخممرغ
چهل گرم شکر
پنجاه گرم هویج
موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته میشود اما موس تنها به یک دسر شیرین محدود نمیشود و نوعی غذا نیز بشمار میآید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف است. در این ویدو طرز تهیه موس شکلاتی را با راههایی فوق العاده برای تزئین آنها به وسیله پوره و ویفر هویج و اسفنج هویج را فرا خواهید گرفت.