ته چین؛

طرز تهیه چای سرد دم کشیده (آیس تی)

کد خبر: ۸۷۷۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ 13 February 2019
تعداد بازدید : 2512
کد خبر: ۸۷۷۷۷۴
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ 13 February 2019
|
11644 بازدید
بازدید 11644
دم کشیدن چای معمولا با آب جوش انجام می‌شود. این روش مناسب و سنتی است اما آب جوش باعث آزاد کردن برخی ترکیبات تلخ در چای می‌شود که ممکن است در نهایت باعث تلخی چای شوند . در این ویدیو طرز تهیه آیس تی را از طریق دم کردن سرد آن فرا خواهید گرفت. به کمک این روش ترکیبات تلخ یا جوهر مازو در چای آزاد نمی‌شود و در نهایت چایی بسیار طراوت بخش، خنک و خوشمزه خواهید داشت.
اشتراک گذاری