سس ووسترشر انگلیسی که گاهی به اختصار سس ووستر خوانده میشود، یک چاشنی مایع است که برای اولین بار به دست شیمیدانانی اهل شهر ووستر انگلستان به نامهای جان ویلی لئا و ویلیام هنری پرینز ساخته شد. این دو در دهه ۱۸۳۰ دستورالعمل تهیه این سس را ابداع کردند اما با توجه به آنکه مزه سس باب طبعشان نبود آن را کنار گذاشته بودند و فراموش شده بود. چندین ماه بعد بشکهای از این سس در حالی که جاافتاده و مزهاش ملایمتر شده بود، کشف شد و به این ترتیب سس ووسترشر نام گرفت.امروزه مواد تشکیلدهنده سس ابتدا به مدت ۱۸ ماه نگهداری و پس از رسیدن، آنها را ترکیب و در بطری میریزند. میزان دقیق مواد تشکیلدهنده تا به امروز مخفی مانده است. سس ووسترشر عطر و طعمی منحصربهفرد داشته و اغلب برای بهبود کیفیت خوشمزگی به دستور تهیه غذاها و نوشیدنیها اضافه میشود. از این سس در تهیه سالاد سزار، خوراک لوبیا و غذاهای تهیهشده از گوشت گاو استفاده میشود. در این ویدیو 3 روش استفاده از این سس را مشاهده خواهید کرد.