مواد لازم:
برای مواد پرکننده:
یک عدد سیبزمینی متوسط
یک پیاز کوچک
340 گرم گوشت گاو در نمک خوابانده شده
سه حبه سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
برای خمیر:
دو پیمانه (255 گرم) آرد را
با 2 قاشق غذاخوری شکر سفید
حدود نصف قاشق چایخوری نمک
115 گرم کره سرد
8 قاشق غذاخوری آب
کمی نمک
برای مخلوط تخممرغ:
یک عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و اسپانیا امپانادا به نان یا شیرینی پخته یا سرخ شدهای گفته میشود که محتویاتی در درون آن قرار داده شده باشد. امپانادا از یک لایه خمیر تا شده تشکیل شده است و موادی که در آن پر میشود نیز میتواند از گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله یا انواع گوشتهای فرآوری شده تهیه شود.امپانادا در آرژانتین غالباً در مهمانیها و جشنوارهها به عنوان یک پیشغذا و یا غذای اصلی سرو میشود. آشپزهای آرژانتینی تخصص خاصی در تهیه امپانادا تازه با طعمهای متنوع و محتویات مختلف دارند. طرز پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.