ته چین؛

طرز تهیه آجیل دیپ فراید براق

کد خبر: ۸۹۱۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸ 15 April 2019
تعداد بازدید : 1808
کد خبر: ۸۹۱۶۲۲
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸ 15 April 2019
|
9183 بازدید

مواد لازم:
هر نوع میوه مغزدار (گردو، بادام زمینی، بادام هندی و ...)
شکر پودر شده به میزان لازم

بازدید 9183
آجیل‌ها سرشار از انرژی و مواد نیرو زا هستند. و هرچند خوردن آن‌ها در حالت خام یا بوداده به اندازه کافی دلپذیر است، می‌توان طعم آن‌ها را به سطح بالاتری نیز رساند. در این ویدیو با سرخ کردن آجیل در پوششی از شکر به آن‌ها طعمی شیرین و ظاهری براق داده می‌شود که استفاده از آن در سالاد و انواع دسرها را ممکن می‌کند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟