ته چین؛

طرز تهیه پرتزل نرم خانگی

کد خبر: ۸۹۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰ 16 April 2019
تعداد بازدید : 1386
کد خبر: ۸۹۱۷۳۰
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰ 16 April 2019
|
8709 بازدید

مواد لازم:
یک و نصف پیمانه آب گرم
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
یک بسته مخمر خشک فعال
چهار و نصف پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوری روغن
دو سوم پیمانه جوش شیرین
محلول تخم‌مرغ همزده

 

بازدید 8709
پرتزل نوعی نان پخته شده از خمیر در هم پیچیده است. این نان اولین بار در قرون وسطی درست شد و از اروپا ریشه می‌گیرد. در تهیه این نان مواد مختلفی مانند شکلات، میوه‌ها مغزدار و .... نیز می‌تواند به آن اضافه شوند. در این ویدیو فرا خواهید گرفت که چگونه پرتزل نرم خانگی درست کنید.
اشتراک گذاری