ته چین؛

تکنیک برشته کردن غذا روی زغال

کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
تعداد بازدید : 1053
کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
|
5430 بازدید
بازدید 5430
به جز استفاده از سیخ و توری گریل می‌توان با گذاشتن مواد غذایی روی خود زغال‌ها نیز آن‌ها را پخت. روش استفاده از این روش که باعث می‌شود غذا دودی‌تر شود را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟