ته چین؛

دستور پخت نان خانگی پخته شده در قابلمه هلندی

کد خبر: ۸۹۳۱۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۳ 22 April 2019
تعداد بازدید : 8190
کد خبر: ۸۹۳۱۸۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۳ 22 April 2019
|
19113 بازدید

مواد لازم:
یک بسته مخمر خشک فعال
چهار پیمانه آرد
یک و نصف قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون

 

بازدید 19113
همان‌طور که از اسمش پیداست این نان در قابلمه‌های بزرگ هلندی درست می‌شود. قابلمه هلندی قابلمه بزرگی با دیواره‌ها ضخیم است که معمولا از جنس چدن ساخته می‌شود. درست کردن این نان بسیار بسیار آسان و راحت است و اصلا نیاز به مواد و تجهیزات خاصی نیز ندارد. دستور پخت این نان لذیذ را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟