ته چین؛

ترفندی برای باز کردن شاه بلوط

کد خبر: ۸۹۷۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰ 09 May 2019
تعداد بازدید : 9220
کد خبر: ۸۹۷۳۲۲
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰ 09 May 2019
|
22497 بازدید
بازدید 22497
میوه شاه بلوط که ظاهری مشابه با فندق دارد یکی از میوه‌ها کمیاب اما پرخاصیتی است که ارزش غذایی بالایی دارد این میوه خوشمزه هرچند فواید سلامتی بالایی دارد و در غذاهای متعددی هم استفاده می‌شود اما به واسطه تازگی و غریب بودن آن ممکن است این سوال را ایجاد کند که چگونه می‌توان آن را باز و بو داده کرد و همین عدم آشنایی با روش باز کردن ممکن است مانع استفاده از آن شود. در این ویدیو می‌توانید با روش درست باز کردن شاه‌بلوط و همینطور دو روش برای بو دادن آن آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.