ته چین؛

هنر درست کردن نودل با دست

کد خبر: ۸۹۸۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 12 May 2019
تعداد بازدید : 25242
کد خبر: ۸۹۸۳۲۲
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 12 May 2019
|
42190 بازدید
|
۱
بازدید 42190
۱
هر کشوری غذایی دارد که از آرد و آب درست شده باشد. ایتالیا، پاستا را دارد هند روتی را دارد (نوعی نان هندی)، ژاپن سوبا (نوعی نودل ژاپنی) را دارد هر کدام طعمی منحصر به فرد می‌دهند. نودل یکی از بزرگترین بخش‌های غذایی و فرهنگی مردم شرق آسیا محسوب می‌شود و درست کردن آن یک نوع هنر است و استاد شدن در این هنر سال‌های سال به طول می‌انجامد. در این ویدیو هنر درست کردن نودل را توسط دو استاد چیره دست ببینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
السا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
سلام.من نودل خیلی دوست دارم یعنی بگم عاشقشم