مواد لازم:
225 گرم آرد گندم کامل
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
90 گرم شکر قنادی
120 گرم کره سرد
60 گرم شیر
بیسکویتهای دایجستیو همانطور که از نامشان پیداست به هضم غذا کمک میکنند. نخستین بار دو پزشک اسکاتلندی در سال ۱۸۳۹ این بیسکویتها را به عنوان راهحلی برای کمک به هضم غذا ابداع کردند. از آن روز تاکنون تولیدکنندگان بیسکویت راهی طولانی آمدهاند و امروزه بیسکویتهای دایجستیو بسیار مغذیتر از آن بیسکویتهای اولیه بوده و از جمله میانوعدههای سالم به شمار میروند. در این ویدیو میتوانید یک روش ساده برای درست کردن این بیسکویتها در خانه را بیاموزید.